Mobile menu
Juniori osvojili bod na startu prvenstva

Juniori osvojili bod na startu prvenstva

 
17/8/2024 - 15:10 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

JUNIORI: Gorica - Hajduk 1:1 (0:0)
1. HNL – 1. kolo
Stadion: Gradski stadion Velika Gorica
Sutkinja: Sabina Bolić (Zagreb)
Strijelci: 1:0 Josić (72), 1:1 Mlačić (90+3)
Hajduk: Bezeljak, Fridl (od 67. Tudor), Perajica, Mlačić, Milišić (od 46. Hodak), Hrastović (od 75. Lončar), Skoko, Ćalušić, Perkovich, Žeravica, Zudin.

Juniori Hajduka osvojili su bod na startu nove sezone. Bijeli su u Gorici odigrali 1:1 protiv istoimenog domaćina. Iako su postignuta samo dva pogotka, utakmica je obilovala prilikama. Vratar Raul Bezeljak tri puta je odličnim obranama spašavao svoj gol, a mnogo prilika stvorili su i Bijeli, najbliže pogotku bio je Zvonimir Hrastović, čiji je udarac odsjeo na prečki.

Nakon prvog dijela bez pogodaka, domaćin je u 8. minuti nastavka stekao brojčanu prednost. Sutkinja Sabina Bolić nakon jednih neopreznih škarica pokazala je žuti karton napadaču Hajduka Dmytru Zudinu. Nakon ukazivanja pomoći pokazalo se da se radi o težoj ozljedi igrača Gorice te je sutkinja poništila žuti i pokazala direktni crveni karton napadaču Hajduka. Gorica je brojčanu prednost pretvorila u rezultatsku 19 minuta kasnije, kada je Zvonimir Josić svladao Raula Bezeljaka.

Igrači trenera Zlatka Jerkovića potom su sve karte bacili u napad i u sudačkoj nadoknadi nakon prekida uspjeli doći do izjednačenja. Marin Ćalušić i Noa Skoko lijepo su kombinirali, Skokin udarac odbio je domaći vratar Josip Cundeković, pritrčao je Branimir Mlačić i ubacio loptu u gol. 

17/8/2024 - 15:10 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr