Mobile menu
Juniori i kadeti: Dvostruka fešta u Koprivnici!

Juniori i kadeti: Dvostruka fešta u Koprivnici!

 
6/9/2009 - 09:41 sati
Akademija

U utakmicama 3. kola Prve HNL u svojim kategorijama danas su dvije pobjede ostvarili juniori i kadeti Hajduka. Kadeti Ante Šećera slavili su u Koprivnici protiv Slaven Belupa s uvjerljivih 0:3, a strijelci su bili Marko Livaja (2) i Mario Jelavić.

Za kadete Hajduka su igrali: 
Opačak, Barišić, Bašić, Vladović (Štimac 70), Arapović, Peričić, Franić (Gusić 41), Tomaš (Runje 41), Livaja (Fiorentini 72), Medak, Tomičić (Jelavić 50).
Utakmice kadeta igraju se dva puta po 40 minuta.

Juniori Saše Glavaša također su slavili u Koprivnici, završilo je 2:3. Nakon što su gubili s 2:0 uspjeli su puno boljom igrom preokrenuti, mogli su čak i puno uvjerljivije slavili s obzirom na odnos snaga na travnjaku. Stvorili su juniori Hajduka još pet-šest prigoda, dvaput pogađali vratnice... Strijelci su bili Kažimir Vukčević, Ivan Lendrić i Mijo Caktaš.

Za juniore Hajduka su igrali:
Stipica, Župan, Čulav (Bekavac 46), Čagalj, Glumac, Bradarić, Vukčević (Mić 90), Asanović (Caktaš 46), Lendrić, Andrijašević, Repić.
Utakmice juniora igraju se dva puta po 45 minuta.

U prvom kolu juniori Bijelih su slavili u Osijeku s 1:3, kadeti su izborili 1:1. Odgođene utakmice 2. kola protiv Zadra na rasporedu su u srijedu u 11 i 13 sati na pomoćnom poljudskom igralištu s umjetnom travom.

6/9/2009 - 09:41 sati
Akademija