Mobile menu
Juniori Hajduka uvjerljivo pobijedili Inter (Z)

Juniori Hajduka uvjerljivo pobijedili Inter (Z)

 
17/4/2021 - 12:49 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Pobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz ZaprešićaPobjeda juniora protiv Intera iz Zaprešića
Pobjeda juniora protiv Intera iz Zaprešića

Juniori: Hajduk – Inter (Z)  6:1 (3:0)
Igralište: Poljud
Bez gledatelja
Sutkinja: Jelena Pejković (Split)
Strijelci: 1:0 Bradarić (6), 2:0 Ljubičić (29), 3:0 Šošić (43), 3:1 Stojak (69), 4:1 Buljan (82), 5:1 Ljubičić (83), 6:1 Petrović (86)

HAJDUK: Silić, Unušić, Bradarić (od 76. Buljan), Letaj (od 76. Dominić), Vladušić, Krolo (od 69. Botica), Šošić (od 69. Petrović), Lazar (od 46. Brkljača), Ćubelić, Biuk (od 46. Domančić), Ljubičić.

Juniori Hajduka odigrali su još jednu dobru utakmicu i ostvarili uvjerljivu pobjedu od 6:1 protiv Intera (Z), u utakmici 21. kola 1. HNL.

Bijeli su rano poveli, igrala se šesta minuta kada je Ivan Ćubelić ubacio iz kornera s lijeve strane, a Luka Bradarić visoko skočio i glavom ubacio loptu u mrežu. Mogla je momčad trenera Marijana Budimira  povećati vodstvo u 21. minuti, kada je Ivan Ljubičić ubacio s desne strane, a Stipe Biuk na drugoj stativi skočio i šutirao glavom, no David Mužina se bacio i dodirnuo loptu koja se od vratnice odbila u polje. Gosti su osam minuta kasnije ipak još jednom kapitulirali. Ćubelić  je prošao po lijevoj strani i ubacio u sredinu, a Ljubičić je ušetao s loptom u mrežu. Treću asistenciju Ćubelića zabilježili smo u 43. minuti. Nakon kratkog dodavanja iz kornera Ćubelić je ubacio, a Madžid Šošić glavom pogodio za 3:0. Najveću priliku u prvom dijelu gosti su imali u 31. minuti. Mateo Plehan je vukao loptu i stvorio prostor za šut te dobro naciljao donji desni kut, ali Toni Silić je odlično intervenirao i odbio loptu u korner.

U drugom dijelu Inter (Z) je u 70. minuti ipak stigao do počasnog pogotka. Gosti su oduzeli loptu na desnoj strani, došla je do Svena Adžage koji pronalazi slobodnog Emanuela Stojaka, a on iskosa s lijeve strane, s nekih devet metara pogađa suprotni kut.

Nakon toga opet slijedi dominacija Bijelih i tri brza pogotka. Najprije je u 82. minuti Tvrtko Buljan udarcem glavom sa sedam metara pospremio u mrežu i četvrtu asistenciju Ćubelića iz kornera. U sljedećoj minuti Leonardo Petrović je fauliran u 16-ercu, a Ljubičić je precizan s bijele točke. U 86. minuti Petrović je oduzeo loptu, zaobišao svoje čuvare i iz drugog pokušaja je zakucao u mrežu za konačnih 6:1.

17/4/2021 - 12:49 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr