Mobile menu
Juniori Hajduka u srijedu dočekuju Lokomotivu

Juniori Hajduka u srijedu dočekuju Lokomotivu

 
9/5/2023 - 13:56 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Juniori Hajduka u srijedu na pomoćnom terenu stadiona Poljud igraju vrlo važnu prvenstvenu utakmicu protiv Lokomotive. Bijeli su upravo od ovog protivnika, a kasnijeg osvajača trofeja, zaustavljeni u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Prvenstvena utakmica prilika je za uzvrat, a pomoćni trener juniora Zvonimir Milić upozorava kako njegove igrače očekuje težak zadatak.

- Čeka nas vrlo zahtjevan protivnik, dobro se poznajemo i u ovoj sezoni su nam zadavali dosta problema. Imamo dosta izostanaka zbog ozljeda i reprezentativnih obveza, ali ne žalimo se.  Lokomotivu smo dobro proučili, posebno su jaki u tranziciji, ali imamo plan za ovaj susret, između ostalog je rekao Milić.

Cijelu izjavu pomoćnog trenera juniora pogledajte na HDTV .

Kapetan Marko Capan nije igrao u kup utakmici, ali odlično poznaje klub u kojem je igrao.

- Bez obzira što u ponedjeljak dočekujemo Dinamo, naš fokus je isključivo na utakmici protiv Lokomotive. Nadam se da će nas i navijači doći podržati, uz njih ćemo lakše do pobjede, izjavio je kapetan.

Cijeli razgovor s Capanom pogledajte OVDJE .

Utakmica Hajduk – Lokomotiva se igra u srijedu s početkom u 11 sati, a izravno je možete pratiti putem livestreama na HDTV 

9/5/2023 - 13:56 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr