Mobile menu
Junak Subašić: Sve je sada u našim rukama!

Junak Subašić: Sve je sada u našim rukama!

 
31/7/2009 - 03:15 sati
Ostale vijesti

Sletjeli su nogometaši Hajduka u petak točno u 2 sata ujutro u splitsku zračnu luku Resnik, povratak iz Slovačke potrajao je četiri sata. Dva sata proveli su Splićani u autobusu na putu za češku Ostravu odakle su pola sata nakon ponoći Dashom Q400 poletjeli prema Splitu.

I u autobusu i nešto kasnije u zrakoplovu atmosfera među splitskim nogometašima bila je vesela. Čula se čak i pjesma u autobusu, slavili su „bijeli“ više rezultat nego igru koju su prikazali...

- Rezultat je dobar, ali moramo se čvršće postaviti u uzvratu u Splitu. Na kraju smo mogli čak i pobijediti,  ali i domaćini su imali niz svojih prigoda – kazao je nakon povratka u Split jedan od najboljih aktera susreta vratar Danijel Subašić.

- Kada god pomislimo da ćemo lako ostvariti uspjeh, dogodi nam se suprotno. Jednako je bilo i u Osijeku. Stoga je važnije od svega da se psihički pripremimo i u iduće utakmice uđemo maksimalno ozbiljno. Imamo vrlo kvalitetnu momčad koja se tek uigrava, tek su dvije utakmice iza nas, te ne treba ni sumnjati da će doći i rezultat.

Subašić je izvrstan bio protiv Žiline, zgoditak je primio iz kaznenog udarca...
- Čvrsta je Žilina, igraju baš onako kako smo ih doživjeli gledajući prethodne im utakmice na DVD-u. No, smatram da je sve u našim rukama i da smo bliži četvrtom pretkolu. Iako su odlično odigrali i Pandža i Maloča, treba naglasiti da smo ipak igrali bez Vejića i Andrića, koji puno predstavljaju našoj momčadi. Uzvrat će stoga biti nešto sasvim drugo, premda nikako ne smijemo pomisliti da je već sve gotovo – zaključio je Hajdukov čuvar mreže Danijel Subašić.

Prvi idući trening Ante Miše najavio je za petak u 19 sati, trenirat će „bijeli“ jedanput i u subotu, a u nedjelju ih od 20 sati pred praznim Poljudom (gledateljima ulaz neće biti dozvoljen) očekuje prva ovosezonska utakmica na Poljudu. Stiže Subašićev Zadar...

31/7/2009 - 03:15 sati
Ostale vijesti