Mobile menu
Jradi: Idemo ovo odraditi jako do kraja, Miji svaka čast, u velikoj je formi

Jradi: Idemo ovo odraditi jako do kraja, Miji svaka čast, u velikoj je formi

 
14/5/2019 - 21:51 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 1:4 (Zagreb, 14/5/2019)"

Hajduk je svladao Rudeš u Kranjčevićevoj s visokih 4:1, hat-trick postigao je Mijo Caktaš, a uz njegova tri pogotka još jedan dodao je Bassel Jradi. Drugu utakmicu za redom Jradi je strijelac za Bijele i opet je zabio vrlo efektno, s 15 metara iskosa od vratnice u mrežu. 

- Idemo ovo odraditi jako do kraja, čekaju nas još dvije utakmice pred sobom, nadamo se da možemo stići do trećeg mjesta. Svaka čast Miji, u velikoj je u velikoj formi, cijela momčad je igrala dobro, stvorili smo puno prilika i zasluženo pobijedili - kazao je veznjak Bijelih kojem je ovo bio drugi pogodak u prvenstvenim utakmicama, sveukupno treći od kada je došao u Hajduk. 

Istaknuo je važnost ove pobjede te napredak momčadi u odnosu na početak sezone. 

- Sada smo vrlo blizu svog cilja, loše smo ušli u sezonu i sada imamo priliku barem malo to korigirati i učiniti je boljom. Radimo naporno, stvari se razvijaju u dobrom smjeru, a momčad je taktički puno ozbiljnija. Osobno osjećam veliki napredak, za mene je jedan od najtežih trenutaka bio povratak s Azijskog kupa. Bio sam potpuno van forme, mentalno nisam bio u idealnom stanju ali polako sve dolazi na svoje mjesto - zaključio je Jradi. 

14/5/2019 - 21:51 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr