Mobile menu
Josip Vuković se vratio u Hajduk!

Josip Vuković se vratio u Hajduk!

 
23/6/2021 - 13:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Josip Vuković novi je igrač HajdukaJosip Vuković novi je igrač HajdukaJosip Vuković novi je igrač Hajduka
Josip Vuković novi je igrač Hajduka

Josip Vuković se vratio na Poljud! Iskusni 29-godišnji vezni igrač priključio se danas hajdukovcima, a s Bijelima će biti do ljeta 2024. godine. 

Vuković je Hajdukovo dijete, prošao je sve uzrasne kategorije Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna te je za prvu momčad upisao 23 službena nastupa. U međuvremenu je igrao još za Dugopolje, Istru 1961, RNK Split, Vitez, Olimpik Donetsk, Maritimo i Osijek. 

Sada se nakon šest godina opet vraća u Hajduk i nosit će dres s brojem 4. 

- Volio bih se zahvaliti svima na dobrodošlici. Osjećaj je savršen, kada sam prolazio pokraj terena prisjetio sam se svih lijepih trenutaka iz prošlosti, svih trenera i doživljaja. Radujem se svakom novom danu. Totalno sam drugačiji igrač od momenta kada sam bio ovdje. Smatram da mogu pomoći Klubu I da ću to pokazati u utakmicama koje dolaze brzo. Idemo se dobro pripremiti da sezonu dočekamo spremni. - emotivan je bio Josip pri povratku u svoj matični klub. 

Cijelu Josipovu izjavu možete pogledati OVDJE . 

- Josip je igrač koji se uklapa u stil i model igre naše momčadi, posjeduje vrlo dobre tehničke i taktičke karakteristike. Radi se o jako karakternom igraču s izraženim natjecateljskim duhom te smo uvjereni da će svojim iskustvom pomoći u razvoju naših mladih igrača. Vrlo je važna činjenica da je ponikao u našoj Akademiji te jako dobro razumije okruženje u koje dolazi te ima posebno izražene emocije prema Klubu. Na koncu, Josipa smo doveli na poziciju na kojoj smo trenutno deficitarni i siguran sam da će se jako dobro uklopiti u momčad - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Josipe dobrodošao natrag u Hajduk, a želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

23/6/2021 - 13:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr