Mobile menu
Josip Posavec: Sretan sam zbog uspješnog debija, ali najbitnije je da smo pobijedili

Josip Posavec: Sretan sam zbog uspješnog debija, ali najbitnije je da smo pobijedili

 
26/7/2018 - 23:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PFC Slavia Sofia 1:0 (Split, 26/7/2018)"

Hajdukov vratar Josip Posavec na sjajan je način debitirao u svojoj prvoj službenoj utakmici u bijelom dresu. Posavec je u prvom poluvremenu utakmice 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Slavije na Poljudu upisao dvije vanserijske obrane.

- Sretan sam što je moj debi bio uspješan, ali najbitnije je da smo na kraju pobijedili, jedino možemo žaliti što nismo pobijedili s većom razlikom. Situacije koje sam obranio Slavia je dobila više kao plod sreće nego nekakvih izrađenih akcija. Znali smo da utakmica neće biti lagana, međutim ovo je velika prednost pred uzvrat - kazao je Hajdukov vratar pa nastavio.

- Znali smo njihove mane i vrline, smatram da smo dominirali velikim dijelom utakmice, a i njihov golman je vjerojatno branio utakmicu života. Ova pobjeda daje nam samopouzdanje i pred prvenstvo koje počinje u nedjelju, ali i za uzvrat sa Slavijom. 

Pohvalio je i odličnu atmosferu na Poljudu. 

- Hvala svim ljudima koji su došli na utakmicu, imao sam priliku braniti pred dosta ljudi u Italiji, ali i meni su malo zadrhtale noge kad sam prvi put istrčao na Poljud. Bodrili su nas cijelu utakmicu, nadam se da ćemo ih još mnogo puta razveseliti - zaključio je Posavec. 

26/7/2018 - 23:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr