Mobile menu
Josip Bašić, Stipe Vučur i Goran Blažević od danas više nisu igrači Hajduka

Josip Bašić, Stipe Vučur i Goran Blažević od danas više nisu igrači Hajduka

 
1/7/2020 - 13:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Josip Bašić, Goran Blažević i Stipe Vučur od danas službeno više nisu igrači Hajduka. Njihovi ugovori s Bijelima istekli su s datumom 30. lipnja.

Dvadesetčetverogodišnji Bašić prošao je sve klupske selekcije Bijelih od 13. godine, a debitirao je kod trenera Miše Krstičevića u rujnu 2012. godine (derbi s Dinamom) kao veliki i perspektivan talent te mladi reprezentativac. Nažalost brojne ozljede zaustavile su i utjecale na njegov pravilni nogometni razvoj, pa je u osam godina igranja za Hajduk skupio 36 službenih nastupa u kojima je postigao dva pogotka i dodao dvije asistencije. No, Josip je svaki put pokazivao ustrajnost i upornost da se vrati još jači i nadamo se da će ga ozljede zaobići u nastavku karijere.


Vučur je u Hajduk došao u ljeto 2018. godine, debi za Bijele upisao je 2. kolovoza u europskoj utakmici sa Slavijom. U dvije sezone odigrao je ukupno 20 službenih susreta u bijelom dresu i pritom je postigao jedan zgoditak. Stipe je nažalost veći dio 2019. godine propustio zbog ozljede koljena.


Tridesetčetverogodišnji vratar Blažević na Poljud se vratio u jesen 2018. godine, a u dvije sezone po povratku branio je ukupno u šest susreta. Ove sezone nije zabilježio niti jedan nastup.


HNK Hajduk zahvaljuje Stipi, Goranu i Josipu na svemu što su dali u bijelom dresu i želi im puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri.

1/7/2020 - 13:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr