Mobile menu

Jasno je svima koliko smo napredovali!

 
5/10/2009 - 09:40 sati
Ostale vijesti

O osmijehom "od uha do uha" krenuo je Danijel Subašić s Kantride na pripreme A reprezentacije. Točno 506 minute nije primio zgoditak, gotovo mjesec i pol dana...

- Očit je napredak u našoj igri, što upravo pokazuje i taj podatak. Pet prvenstvenih utakmica bez primljenog zgoditka dovoljna su potvrda rada u proteklom razdoblju - kaže Subašić.

A od pet posljednjih utakmica Hajduk je tri odigrao u gostima (Varteks, Cibalia, Istra), dvije na Poljudu (Lokomotiva, Zagreb). Postigli su Splićani sedam zgoditaka, primili nijedan. Protiv Istre su mogli i popraviti gol-razliku, no u drugom dijelu spasio je i Subašić Bijele od gubitka dva boda.

- Kao da smo plašljivo ušli u nastavak misleći kako je sve gotovo. Uvukla se nesigurnost, na sreću, dobro je završilo, najvažnije je da smo pobijedili.

Pred Danijelom je gostovanje u Kazahstanu, već u četvrtak će ponovno na Kantridu gdje će Hrvatska u prijateljsko-pripremnom dvoboju ugostiti Katar.

- Daj Bože da ostvarim nastup za reprezentaciju, to bi bilo fantastično za mene... No, važnije od svega je da pobjedom u Kazahstanu osiguramo nastavak puta prema Južnoj Africi - zaključio je Subašić.

5/10/2009 - 09:40 sati
Ostale vijesti