Mobile menu
Jani Atanasov produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine!

Jani Atanasov produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine!

 
19/1/2022 - 17:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Jani Atanasov produžio je danas ugovor s Hajdukom za još jednu godinu, odnosno do ljeta 2023. godine. 

Dvadesetdvogodišnji veznjak na Poljud je stigao u rujnu 2020. godine te je od tada nastupio za Hajduk u 47 službenih utakmica te pri tom postigao četiri pogotka uz dvije asistencije. 

- Jani je kroz proces skautinga doveden u naš klub kao slobodan igrač, do sada je odigrao 47 službenih utakmica u kojima je imao uspone i padove svojstvene mladim igračima. Moram naglasiti da je pokazao da ima kvalitetu za Hajduk, postigao je napredak u više segmenata nogometne igre te je jasno da sazrijeva kao osoba u karakternom smislu. Opcija produženja postojećeg ugovora logičan je slijed jer se radi o mladom i potentnom igraču - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Jako sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom i što ću u narednom periodu biti dio ovog projekta. Od prvog dana u Splitu osjećam se prekrasno i velika mi je čast nositi dres ovog velikog kluba s najboljim navijačima na svijetu. Osjećam veliku odgovornost i izazov vratiti to povjerenje dobrim igrama i uspjesima momčadi i vjerujem da ćemo se ove sezone zajedno veseliti uspjesima - istaknuo je Jani nakon produženja ugovora. 

Jani, čestitamo!


19/1/2022 - 17:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr