Mobile menu
Jakov Blagaić nakon debija u bijelom dresu: Sanjao sam ovaj trenutak

Jakov Blagaić nakon debija u bijelom dresu: Sanjao sam ovaj trenutak

 
16/12/2019 - 19:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 2:1 (Split, 15/12/2019)"

Posljednjih 20 minuta i priliku da po prvi put istrči za prvu momčad pred poljudsku publiku dobio je devetnaestogodišnji Jakov Blagaić. Nakon niza sjajnih igara u drugoj momčadi dobio je priliku iskazati svoj potencijal u prvenstvenom susretu protiv Istre 1961 u kojem su Bijeli slavili rezultatom 2:1.

- Hvala treneru na debiju i prilici koju mi je dao. U Klubu sam 10-11 godina i sanjao sam ovaj trenutak. Jedva sam čekao i napokon dočekao. Trudio sam se maksimalno iskoristiti tu šansu. Atmosfera je bila dobra, dobro smo odigrali i vratili se. U početku nas nije htio gol, ali kasnije je sve došlo na svoje. Zadovoljan sam i sretan što sam ostvario svoje snove i upisao prve službene minute za Hajduk.

Imao je mladi Hajdukov dragulj i nekoliko dobrih prilika, ali centimetri su nedostajali da svoj debi okruni i pogotkom. No, sa sigurnošću možemo ustvrditi da je pred njim još puno utakmica u bijelom dresu i vjerujemo da će i kroz prvu momčad prezentirati sve ono što je pokazao u Hajduku II u proteklom razdoblju.

- Bože moj. Doći će i taj gol. Dijete sam Splita i svakom igraču puno znači zaigrati za Hajduk i zbog toga mi je iznimno drago što me publika pri ulasku u igru ispratila pljeskom. - zaključio je mladi veznjak Bijelih.

16/12/2019 - 19:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr