Mobile menu
Jairo: Učinili smo na terenu sve što je trener od nas tražio

Jairo: Učinili smo na terenu sve što je trener od nas tražio

 
2/12/2018 - 20:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 1:4 (Zagreb, 1/12/2018)"

Dva nova zgoditka i vrlo dobru igru na stadionu u Kranjčevićevoj ulici prikazao je krilni igrač Bijelih Jairo. Najprije je u 64. minuti poslije sjajne akcije i na asistenciju Mije Caktaša zabio za vodstvo 3:0, a potom je pet minuta kasnije postigao posljednji zgoditak hajdukovaca u slavlju protiv Rudeša.

- Sretan sam pobjede i zbog dva postignuta gola. Učinili smo na terenu sve što je trener od nas tražio. Zabili smo vrlo brzo prva dva pogotka, olakšali smo sebi posao odmah na početku i na koncu smo zasluženo odnijeli kući nova tri boda.

Vrlo brzo su Bijeli prihvatili zamisli i ideju igre novog trenera Siniše Oreščanina...

- Svaki trener je drugačiji, donio nam je svoju filozofiju igre koju smo vrlo brzo prihvatili i nadam se da ćemo nastaviti s ovako dobrih igrama i u budućnosti. 

Veliki broj igrača iz Hajdukove akademije sudjelovao je u uvjerljivoj pobjedi.

- Uvijek je dobro imati igrače iz vlastitog omladinskog pogona, donijeli su nam neku novu energiju i to se vidjelo na terenu. Dobri su, vjerujem da će tako nastaviti, imaju ogromnog potencijala.

Prokomentirao je i svoju dobru formu u posljednje vrijeme. Hajdukov Brazilac tresao je mrežu u pet navrata u posljednje četiri utakmice.

- Nekad možeš igrati dobro, a da te gol neće. Meni se otvorilo, ali uvijek može biti još bolje. Moraš raditi svakodnevno na sebi da bi napredovao, ne samo ja nego cijela momčad. Samo tako možemo ići put naprijed. 

Već u srijedu Bijele čeka utakmica četvrtfinala Kupa. U Gradskom vrtu ih od 17 sati očekuje domaćin Osijek, a vjerujemo da će Jairo nastaviti s dobrom formom.

- Naravno, bit će to totalno drugačija utakmica u odnosu na ovu protiv Rudeša. Čeka nas puno jači protivnik, no vjerujem u našu igru i nadam se prolazak u polufinale. - zaključio je Hajdukov krilni igrač.

2/12/2018 - 20:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr