Mobile menu
Jairo da Silva novi je igrač Hajduka!

Jairo da Silva novi je igrač Hajduka!

 
16/7/2018 - 16:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Jairo da Silva potpisao za HajdukJairo da Silva potpisao za HajdukJairo da Silva potpisao za HajdukJairo da Silva potpisao za HajdukJairo da Silva potpisao za HajdukJairo da Silva potpisao za HajdukJairo da Silva potpisao za Hajduk
Jairo da Silva potpisao za Hajduk

Jairo de Macedo da Silva novi je igrač Hajduka, 26-godišnji napadač stiže iz grčkog PAOK-a, a s Bijelima je u pripremnoj bazi na Pohorju potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produljenja za još jednu godinu. Brazilski napadač u Hajduku će nositi dres s brojem 21.

Posljednje tri godine Jairo je član PAOK-a odakle je dva puta išao na posudbe u PAS Gianninu i Sheriff Tiraspol. Prethodno je igrao za slovački Trenčin te brazilsku Madureiru. Rođen je u Rio de Janeiru, a karijeru je započeo u Botafogu. 

Brazilac je za PAOK odigrao ukupno 22 utakmice, a pri tom je postigao dva pogotka i četiri asistencije. Na posudbi u PAS Giannini odigrao je 29 susreta te je upisao po četiri pogotka i četiri asistencije. Prethodno je u Trenčinu u 47 utakmica zabio 14 golova i upisao isti broj asistencija. 

- Znam da je Hajduk najveći klub u Hrvatskoj, poznat u Europi, čuo sam za sjajnu povijest Kluba i čim sam saznao da postoji mogućnost dolaska ovdje bio sam jako sretan. Moje ambicije su osvajati trofeje i stvarati novu povijest Kluba, želim svojim igrama ostaviti traga u Hajduku - kazao je novi napadač Bijelih nakon potpisa ugovora. 

16/7/2018 - 16:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr