Mobile menu
Jadranski derbi u nedjelju na Rujevici

Jadranski derbi u nedjelju na Rujevici

 
9/9/2019 - 14:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 14/9/2019)"

HNK Hajduk, vodeća momčad HT Prve lige, u nedjelju gostuje na Rujevici kod Rijeke. Susret 8. kola domaćeg prvenstva igra se s početkom u 19 sati. Bijeli imaju 15 bodova i nalaze se na čelu ljestvice lige, dok se Riječani nalaze na četvrtom mjestu s 11 osvojenih bodova, ali s utakmicom manje. 

Momčad Damira Burića je u sedam odigranih kola ostvarila pet pobjeda i dva poraza, dok je momčad Igora Bišćana trenutno na tri upisane pobjede (Varaždin, Lokomotiva i Slaven Belupo), dva neriješena ishoda (Osijek i Inter-Zaprešić) i jedan poraz (Gorica).

Bijelima se nakon odrađene suspenzije u kadar vraćaju stoper Ardian Ismajli i napadač Samuel Eduok, dok će zbog tri akumulirane opomene susret preskočiti Mijo Caktaš te strijelac pobjedničkog gola u derbiju Bassel Jradi koji je na istom dvoboju dobio crveni karton. 

Važno je napomenuti kako su se punom trenažnom procesu vratili prvi vratar Josip Posavec i veznjak Stanko Jurić koji su zbog ozljeda propustili posljednje susrete Bijelih, a bit će u konkurenciji za Jadranski derbi.

9/9/2019 - 14:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr