Mobile menu
Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 21 sat

Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 21 sat

 
12/8/2018 - 08:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 12/8/2018)"

Tri dana nakon prvog europskog sraza s rumunjskom momčadi FCSB, hajdukovce očekuje novi prvenstveni izazov, Jadranski derbi na Rujevici. Poslije susreta s Rumunjima, Bijeli su dva dana (petak i subotu) odrađivali pripreme za današnji sraz u Rijeci koji započinje u 21 sat. Nastavak je to standardnog ritma četvrtak-nedjelja od početka nove sezone. 

Pozitivno ozračje vlada u redovima Bijelih nakon prvog susreta 3. pretkola, igrači Željka Kopića odigrali su zaista dobru utakmicu u kojoj je samo pogodak nedostajao da potvrde dominaciju tijekom većeg dijela susreta. Vjerujemo da će hajdukovci već danas naći put do mreže protiv riječke momčadi, samim time ostvariti pozitivan rezultat i podignuti dodatnu dozu samopouzdanja uoči novog europskog okršaja.

- Razmišljam isključivo o pripremi utakmice. Ako mi budemo na pravoj razini, a vjerujem da možemo odigrati pravu utakmicu, a vidjet ćemo koji će nam to rezultat donijeti. - riječi su stratega Bijelih uoči susreta na Rujevici. Drugo je to prvenstveno gostovanje Bijelih u prva tri odigrana kola, a već u utorak hajdukovci će prema Bukureštu gdje ih očekuje uzvratni ogled protiv momčadi FCSB.

Dvoboj će suditi Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a pomagat će mu Miro Grgić (Osijek) i Nikola Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac je Goran Loparac (Sladojevci), dok su dopunski suci Dalibor Mlakar iz Zagreba i Marko Matoc iz Zaprešića. Delegat susreta je Davor Ivić iz Siska, odakle dolazi i kontrolor suđenja Vlado Svilokos.

12/8/2018 - 08:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr