Mobile menu
Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 19 sati

Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 19 sati

 
15/9/2019 - 08:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 14/9/2019)"

Nakon dva tjedna reprezentativne pauze nogometaši Hajduka nastavljaju s obvezama u HT Prvoj ligi. Igrače Damira Burića danas na Rujevici od 19 sati očekuje Jadranski derbi u dvoboju 8. prvenstvenog kola. Bijeli su u međuvremenu odradili niz intenzivnih treninga i odigrali prijateljski susret te spremni dočekuju današnji dvoboj.

Hajdukovci su u sedam odigranih kola ostvarili pet pobjeda i dva poraza, dok je momčad Igora Bišćana trenutno na tri upisane pobjede (Varaždin, Lokomotiva i Slaven Belupo), dva neriješena ishoda (Osijek i Inter-Zaprešić) i jedan poraz (Gorica).

- Reprezentativna pauza je za nas bila jako naporna, ali je kvalitativno dobro odrađena. Igrači koji su manje igrali imali su priliku podignuti nivo rada, kroz treninge i prijateljski susret. Rijeka dugo igra zajedno, iskusni su, ali nas veseli ova utakmica. U dosadašnjim utakmicama smo pokazali dobro lice, tako ćemo i u ovom susretu nastojati izgledati dobro. - poručio je na konferenciji za medije Hajdukov strateg.

Zagrebački sudac Fran Jović i treći će put ove kalendarske godine suditi u Jadranskom derbiju. Jović će dijeliti pravdu i u današnjem ogledu na Rujevici. Asistirat će mu Ivica Modrić, Goran Pataki, Goran Loparac, Ivan Vučković i Dario Bel.

15/9/2019 - 08:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr