Mobile menu
Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk danas od 17 sati igra protiv Rijeke!

Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk danas od 17 sati igra protiv Rijeke!

 
8/5/2022 - 07:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:3 (Rijeka, 8/5/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati igraju protiv Rijeke na Rujevici u okviru 34. kola HT Prve lige. 

U utakmicu s Rijekom ulazimo kao jedina ekipa koja u Hrvatskoj i dalje ima priliku za osvajanjem duple krune i cilj nam je u ovoj utakmici pobijediti te osvojiti sva tri boda dok Rijeka može igrati opušteno, uživati u nogometu te isprobati drugačije postave i taktike kako bi se bolje pripremili za utakmicu finala kupa. Gledam na ovu utakmicu kao jednu veliku priliku koju moramo iskoristiti kako bi i dalje zadržali naš san živim. Siguran sam da bi tisuće igrača i trenera rado mijenjali mjesta s nama kako bi i oni bili u mogućnosti boriti se za trofej na kraju sezone - ovako je današnji dvoboj najavio trener Valdas Dambrauskas na konferenciji za medije održanoj u petak na Poljudu. 

Hajduk trenutno drži drugu poziciju na prvenstvenoj tablici sa 66 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Dinama, dok je Rijeka četvrta sa 61 bodom. 

U protekla tri susreta u aktualnoj sezoni Rijeka je upisala dvije pobjede na Poljudu, a Hajduk je slavio u Jadranskom derbiju odigranom na Rujevici. 

Trener  Dambrauskas u ovom susretu ponovno može računati na Marca Fossatija, Stipu Biuka i Emira Sahitija koji nisu bili u sastavu protiv Hrvatskog Dragovoljca zbog akumuliranih žutih kartona. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

8/5/2022 - 07:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr