Mobile menu
Jadranski derbi: Hajduk danas od 21 sat igra protiv Rijeke na Poljudu!

Jadranski derbi: Hajduk danas od 21 sat igra protiv Rijeke na Poljudu!

 
29/8/2021 - 07:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka danas od 21 sat igraju protiv Rijeke u okviru 7. kola HT Prve lige. 

- Čeka nas teška utakmica protiv vrlo jakog protivnika. To je izazov za nas, ali dobro smo pripremljeni. Protiv Hrvatskog dragovoljca vidjeli smo zreliji Hajduk, pogotovo momčadski. Vjerovali smo u pobjedu sve do kraja zato smo i uspjeli u tome. Očekujem da će Rijeka reagirati nakon ispadanja iz Europe. Mislim da će biti motiviranija. I mi smo takvi bili nakon neuspjeha protiv Tobola - istaknuo je trener Bijelih Jens Gustafsson na konferenciji za medije održanoj uoči Jadranskog derbija. 

Hajduk se trenutno nalazi u nizu od četiri prvenstvene pobjede, a u posljednjem susretu svladao je Hrvatski dragovoljac u gostima s minimalnih 1:0. 

Rijeka je u zadnjoj prvenstvenoj utakmici slavila protiv Šibenika na domaćem terenu rezultatom 2:1, a nakon toga momčad koju vodi trener Goran Tomić odigrala je u četvrtak utakmicu play-offa Konferencijske lige u kojoj je s 2:0 poražena od grčkog PAOK-a. 

Hajduk i Rijeka posljednji put su odmjerili snage početkom svibnja na Poljudu, a Bijeli su tada slavili rezultatom 3:2. 

Glavni sudac današnje utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Luka Pušić iz Zagreba, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a asistent VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka. 

Sve informacije o prodaji ulaznica za utakmicu Hajduk - Rijeka možete pronaći - OVDJE .

Sve informacije o antigenskim testiranjima uoči utakmice Hajduk - Rijeka možete pronaći - OVDJE . 

29/8/2021 - 07:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr