Mobile menu
Jadranski derbi: Hajduk danas od 21.05 sati protiv Rijeke na Poljudu!

Jadranski derbi: Hajduk danas od 21.05 sati protiv Rijeke na Poljudu!

 
19/7/2020 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 2:3 (Split, 19/7/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 21.05 sati igraj protiv Rijeke pred praznim tribinama Poljuda u okviru 35. kola HT Prve lige. Uoči pretposljednje utakmice u aktualnoj sezoni Bijeli se nalaze petom mjestu prvenstvene tablice s 57 osvojenih bodova dok momčad iz Rijeke trenutno zauzima četvrto mjesto s bodom više. 

- Pobjeda protiv Dinama sigurno je donijela dozu samopouzdanja kod mojih igrača i to se osjetilo na svim treninzima tijekom ovog tjedna. Atmosfera je dobra, kao i energija koju momčad pokazuje i nadam se da ćemo u utakmici protiv Rijeke pokazati kvalitetan nogomet. Očekujem jako dobru utakmicu, bez obzira što se igra bez prisustva derbija - kazao je trener Igor Tudor na konferenciji za medije održanoj uoči Jadranskog derbija. 

Ardian Ismajli, Hamza Barry i Stefan Simić i dalje su izvan stroja zbog ozljeda, dok se u konkurenciju za ovu utakmicu vraća Nihad Mujakić

Hajduk i Rijeka tri puta su odmjerili snage u aktualnoj sezoni, Rijeka je dva puta pobijedila (4:0 i 2:0), a prvi dvoboj na Rujevici završio je remijem 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Ivan Matić, također iz Osijeka. 

VAR sudac je Dario Bel, a asistent VAR suca je Miro Grgić. Obojica iz Osijeka. 

19/7/2020 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr