Mobile menu
Jadranski derbi: Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Rijeke na Poljudu!

Jadranski derbi: Hajduk danas od 17.05 sati igra protiv Rijeke na Poljudu!

 
6/12/2020 - 08:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Split, 6/12/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.05 sati na Poljudu igraju protiv Rijeke u okviru 14. kola HT Prve lige. Uoči današnjeg dvoboja Bijeli se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene tablice sa 17 osvojenih bodova u 11 odigranih utakmica, dok gosti iz Rijeke zauzimaju šesto mjesto na tablici sa 16 osvojenih bodova u devet odigranih utakmica. 

- Očekujemo puno od Jadranskog derbija. U zadnje vrijeme je Rijeka imala više uspjeha u tim utakmica nego Hajduk, ali moramo učiniti sve da se to okrene u našu korist. Uvijek očekujem najboljeg protivnika. Rijeka je igrala dobro s deset igrača protiv Osijeka. Igrali su dobro protiv Napolija, Real Sociedada. Mislim da neće biti umorni. Svatko je motiviran za igrati protiv Hajduka - istaknuo je Hajdukov trener Boro Primorac u najavi današnje utakmice. 

Strateg Bijelih danas može računati na sve igrače osim Tonija Teklića koji je izvan stroja. U odnosu na prošli susret u kadar se vraćaju Mario Vušković, Darko Nejašmić, David Čolina i Nihad Mujakić

U posljednjem susretu Hajduk je svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj rezultatom 2:1, a nakon toga Bijeli su pauzirali za vikend budući da je derbi s Dinamom u Zagrebu odgođen na zahtjev domaćina. Rijeka je u prošloj utakmici na domaćem terenu odigrala 1:1 s Osijekom. 

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. 

VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Tomislav Petrović iz Valpova. 

6/12/2020 - 08:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr