Mobile menu
Izvrsna atmosfera na treningu Hajduka

Izvrsna atmosfera na treningu Hajduka

 
5/8/2009 - 21:54 sati
Prva momčad
Trening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči ŽilineTrening Hajduka uoči Žiline
Trening Hajduka uoči Žiline

Hajdukovci su večeras odradili trening na glavnom poljudskom travnjaku gdje će se sutra od 21 sat suprotstaviti Žilini. Otvorio je trener Ivica Kalinić trening za novinare, baš kao i sat vremena ranije gostujući strateg Pavel Hapal.

U četvrtak ujutro splitski će nogometaši u 10 sati ujutro iza zatvorenih vrata odraditi posljednji trening pred uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige, nakon čega će se trener Kalinić odlučiti za sastav.

Večerašnji trening odradio je bez ikakvih vidljivih problema Hrvoje Vejić, a suigrače je došao pozdraviti ozlijeđeni Ante Aračić.  Igrali su "bijeli" na dvije "branke", vježbali na kraju kaznene udarce do kojih bi sutra moglo doći ako nakon posljednje minute na semaforu bude rezultat 1:1... Iznimno veselo je bilo na večerašnjem treningu, izvrsna je to uvertira pred dvoboj sa Slovacima!

Inače, za utakmicu Hajduk - Žilina akreditiralo se 18 novinara i osam fotoreportera, odnosno TV snimatelja iz Slovačke. Dovoljan pokazatelj koliko Slovacima predstavlja ovaj susret. Prijenos tijeka susreta s Poljuda pratit ćete od 21 sat UŽIVO na portalu hajduk.hr!

 

5/8/2009 - 21:54 sati
Prva momčad