Mobile menu
Iznenađenje na treningu Bijelih: Torcida podržala igrače uoči derbija s Dinamom

Iznenađenje na treningu Bijelih: Torcida podržala igrače uoči derbija s Dinamom

 
11/9/2020 - 23:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Podrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbijaPodrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbija
Podrška Torcide na posljednjem treningu uoči derbija

Dočekao je nogometaše Hajduka iznenađenje na posljednjem treningu uoči derbija s Dinamom.

Na sjevernu tribinu poljudskog stadiona pristiglo je gotovo 1.000 navijača Bijelih koji su gromoglasnim skandiranjem, pjesmom i prigodnim vatrometom dali podršku igračima Harija Vukasa. Pozdravili su hajdukovci svoje najvjernije pristalice i pljeskom im zahvalili na dolasku i podršci.

Sigurno je da će im današnja potpora biti velika motivacija i vjetar u leđa uoči najvećeg derbija hrvatskog sporta koji je na rasporedu u subotu od 19:05 sati. Nažalost, pred praznim tribinama. Upravo je atmosfera i zvučna kulisa ono što će nedostajati kako bi se upotpunio sraz Hajduka i Dinama. No, usprkos tome, osjećat će Vukasovi igrači podršku, a vojska navijača Bijelih će srcem i dušom biti uz momčad, vjerujemo do novog slavlja u ogledu s najvećim rivalom.

11/9/2020 - 23:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr