Mobile menu
Izjave kapetana Bijelih i trenera Šahtara uoči utakmice play-offa Lige prvaka mladih

Izjave kapetana Bijelih i trenera Šahtara uoči utakmice play-offa Lige prvaka mladih

 
7/2/2023 - 16:54 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr
Posljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa ŠahtaromPosljednji trening juniora prije utakmice sa Šahtarom
Posljednji trening juniora prije utakmice sa Šahtarom

Hajdukovi juniori odradili su na glavnom terenu Poljuda posljednji trening uoči utakmice play-offa Lige prvaka mladih protiv Šahtara.

Kapetan juniora i Hajdukova uzdanica u veznoj liniji Marko Capan vjeruje kako će se baš na tom dijelu terena voditi velika bitka.

- Očekujem tvrdu i tešku utakmicu, dosta trke u sredini. Vjerujem da smo podjednaki, pa nije isključeno da utakmicu odluči i nekakav prekid, a njih smo posebno vježbali.

Cijelu izjavu kapetana Bijelih pogledajte na Hajduk Digital TV, a kadrove s današnjeg treninga u fotogaleriji Mira Gabele.

Nakon Bijelih, na istom travnjaku je trening odradila i momčad ukrajinskog prvaka. Podsjetimo, Šahtar je do play-offa stigao osvajanjem 10 bodova i drugog mjesta u grupnoj fazi Lige prvaka mladih. Prvak skupine bio je Real (M), a eliminaciju su doživjeli Leipzig i Celtic. Evo što je o utakmici rekao trener gostiju Oskar Ratulutra.    

7/2/2023 - 16:54 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr