Mobile menu
Izjava predsjednika Jakobušića nastavno na kaznu UEFA-e

Izjava predsjednika Jakobušića nastavno na kaznu UEFA-e

 
12/8/2022 - 19:05 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić osvrnuo se na današnju odluku UEFA-e...

- Kraj prošle sezone obilježilo je zajedništvo, vjerovanje i fokus. Sve to donijelo nam je uspjeh. Trofej. Početkom ove sezone nastavili smo s uspjesima, nema tog rekorda kojeg nismo oborili, to je najveća snaga, snaga Kluba i ono po čemu smo posebni. Naše utakmice su mjesto emocije za cijelu obitelj, pokažimo našoj djeci i svima onima koji posjećuju naše utakmice kako se voli Klub bez vrijeđanja.

- Razumijem nezadovoljstvo nekim odlukama, odnosno događanjima na terenu, međutim to ne znači da je način iskazivanja tog nezadovoljstva, koje smo vidjeli na zadnjoj domaćoj utakmici, prihvatljiv. Mi smo Hrvati i Europljani, ako želimo da Hajduk igra u Europi i da se europske utakmice igraju u Splitu, pokažimo svima da smo strastvena, ali i kulturna sportska sredina. 

- Ne dozvolimo da naš Klub ima negativnu percepciju u Europi. Suzdržimo se od govora mržnje, rasnih i bilo kakvih drugih oblika diskriminacije i nasilja. I to ne samo na europskim utakmicama. Potrebno nam je zajedništvo, vjerovanje i fokus na ovom našem europskom putu, ali i u borbi za trofeje u domaćim natjecanjima. Koliko vama treba Hajduk, toliko i Hajduk treba vas.

Cijelu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV .


12/8/2022 - 19:05 sati
Klub
Foto: hajduk.hr