Mobile menu
Izbornik Bilić: Hajduku prednost, najbolji Strinić

Izbornik Bilić: Hajduku prednost, najbolji Strinić

 
24/3/2010 - 23:35 sati
Prva momčad

Derbi u Maksimiru odgledao je i izbornik Slaven Bilić. Kazao je kako veće šanse za prolaz u finale Kupa daje Hajduku, a od hrvatskih reprezentativaca na terenu najviše mu se svidio Ivan Strinić.

- Hajduk je bio dobar, ostvario je ono po što je i došao. Dinamo nije stvorio neku preozbiljnu šansu da su se morali spašavati. Hajduk je morao bolje iskoristiti loše trenutke i izgubljene lopte Modrih. Od Dinama sam očekivao više, da će biti bolji i rastrčaniji. Ima za to i opravdanja, to je dobra defenziva Splićana, no svejedno sam više očekivao. Hajduku dajem prednost, na papiru su u prednosti. Bit će to slična utakmica ovoj jer ne trebaju jurnuti - rekao je Bilić, nastavivši:

- Strinić je bio u defenzivi dobar, naprijed se nudio. Mandžukiću je u ovakvoj igri, kad je okrenut leđima golu, bez prostora i više suradnje sa suigračima, teško igrati. Subašić je bio dobar, a Badelj baš i ne ovu utakmicu. Anas Sharbini je u nekoliko situacija trebao biti konkretniji - zaključio je hrvatski izbornik u izjavi za 24 sata.

foto: Dnevnik.hr
 

24/3/2010 - 23:35 sati
Prva momčad