Mobile menu

Izabrani članovi Povjerenstva

 
9/3/2011 - 15:53 sati
Klub

Na prijedlog većinskog vlasnika Hajduka, Grada Splita, Nadzorni odbor Bijelih je u srijedu, kao što je bilo i najavljeno, jednoglasno izabrao petoricu uglednih i stručnih građana koji će od 39 prispjelih kandidatura za članove Uprave Hajduka predložiti trojicu kandidata.

Petorku Povjerenstva čine: dogradonačelnica Splita prof. Anđelka Visković, Jako Andabak (najveći među pojedinačnim dioničarima), inače inženjer, Vinko Cuzzi (pravnik i nekadašnji igrač i kapetan Hajduka), Šime Luketin dipl.oec. (također bivši nogometaš kluba) i ugledni odvjetnik Vinko Ljubičić. Za predsjednicu Povjerenstva izabrana je prof. Anđelka Visković.

Prema riječima dogradonačelnice Visković Povjerenstvo će se ubrzo sastati i otvoriti "koverte" s kandidatura, provjeriti da li kandidati ispunjavaju uvjete natječaja, potom obaviti intervjue sa svakim od njih i poslije svega dati svoje prijedloge za buduću Upravu. Predsjednik Skupštine dioničkog društva Hajduk Vinko Radovani objasnio je da predsjednik NO prof. Petroslav Sapunar nije sudjelovao u raspravu niti odlučivanju o članovima Povjerenstva s obzirom da je i sam podnio kandidaturu.

Članovi Nadzornog odbora na ovom sastanku zahvalili su se trojici dosadašnjih članova NO Tomislavu Grujici, Miranu Pelivanu-Mrkom i Ivice Livaji za dosadašnji vrlo aktivan rad u Nadzornom odboru. Ova trojica naime podnijela su ostavke - koje su prihvaćene-na članstvo u NO.

9/3/2011 - 15:53 sati
Klub