Mobile menu
Iza Bijelih najuspješnija četvrtina sezone: Već u nedjelju stiže Osijek

Iza Bijelih najuspješnija četvrtina sezone: Već u nedjelju stiže Osijek

 
4/4/2019 - 09:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:0 (Split, 7/4/2019)"

Derbijem s Dinamom Hajduk je zaključio treću četvrtinu sezone. Tri puta po devet kola je za nama, triput su Bijeli igrali sa svakim suparnikom.

Posljednja trećina Bijelima je bodovno uvjerljivo najuspješnija. U prvih su devet kola hajdukovci osvojili 11 od 27 mogućih bodova, uz gol razliku 13:14 te dvije pobjede, pet remija i dva poraza. Drugi krug utakmica sa svim suparnicima bio je za nijansu uspješniji, osvojeno je 12 od 27 bodova, po tri pobjede, poraza i remija te gol razliku 14:11. Posljednjih devet kola Hajduk je neusporedivo više napravio. Osvojili su Bijeli 20 od 27 bodova, uz gol razliku 13:4, šest pobjeda, dva remija i jedan poraz.

Slijedi posljednja dionica sezone, zadnjih devet kola, 27 mogućih bodova, a sljedeći izazov momčad Siniše Oreščanina ima ponovno na Poljudu, i to već u nedjelju od 19 sati kad im u goste stiže Osijek. Slavio je Osijek ove sezone protiv Bijelih dvaput u HT Prvoj ligi, Hajduk jednom, i to u posljednjem susretu 3. veljače kad je jedini strijelac u Gradskom vrtu bio Mijo Caktaš.

4/4/2019 - 09:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk