Mobile menu
IZ MODROG KUTA: Hajduk uspješniji u posljednjim dvobojima....

IZ MODROG KUTA: Hajduk uspješniji u posljednjim dvobojima....

 
22/3/2010 - 14:01 sati
Ostale vijesti

U Maksimiru jeftinijim ulaznicama za prvi polufinalni dvoboj Hrvatskog kupa (srijeda od 17.30 sati) pokušavaju privući gledatelje na tribine. Na jug s Hajdukovim navijačima možete za 40 kuna, na sjever uz BBB za 20. Istok je 40, a zapad 60 kuna.

- Dinamo je favorit. Nije potrebno objašnjavati zašto. Pogledajte rezultate, formu, stanje na ljestvici, kvalitetu... - uvjeren je dinamovac Milan Badelj, prenosi 24 sata.

- Navijao sam u subotu za Lokomotivu, nadao se da će uzeti bod, a ispalo je još bolje. U srijedu očekujem jednosmjernu utakmicu. Tako će i biti. Kontrolirat ćemo loptu, a u tom slučaju hajdukovci nemaju velike izglede u Maksimiru, iako ja nemam baš neki pozitivan skor s Hajdukom - kazao je danas Badelj, koji je izdvojio i jednog hajdukovca.

- Imaju oni igrače koji mogu riješiti situacije jedan na jedan, a najviše cijenim Srđana Andrića, ali ako mi budemo pravi, njihova individualna kvaliteta neće doći do izražaja - prenosi Dinamov portal.

- Otkad igram ovdje, omjer Dinama s Hajdukom je negativan. Izgubili smo 2:0 u Maksimiru, pa izgubili dva puta u Splitu, te je vrijeme za pobjede.Dinamo je uvijek favorit... istaknuo je još jednom Badelj, dodavši:

- Imamo četiri poraza u šest zadnjih međusobnih utakmica, svjesni smo da su nas u zadnje vrijeme dobivali i to nam je samo još veći motiv.

Rezultat za uzvrat?
- Teško je to reći jer smo prošle godine dobili 3:0 da bi se na Poljudu penalima borili za naslov. Recimo, 2:0 je dobar rezultat, ali teško je to unaprijed prognozirati jer može biti 2:0 za nas da budemo sretni ili da budemo tužni jer je moglo biti i više - zaključio je ponajbolji dinamovac.

Bit će to samo prvo poluvrijeme polufinalnog dvoboja, uzvrat je za dva tjedna na Poljudu. Lani je Dinamo u Kupu slavio s 3:0, Hajduk je u Splitu nadoknadio cijeli zaostatak, zabio tri gola, no gosti su na Poljudu bili s(p)retniji u ruletu kaznenih udaraca...
 

22/3/2010 - 14:01 sati
Ostale vijesti