Mobile menu

Ivica Kalinić predstavljen na Poljudu

 
4/8/2009 - 11:37 sati
Klub
Predstavljen trener Ivica KalinićPredstavljen trener Ivica KalinićPredstavljen trener Ivica Kalinić
Predstavljen trener Ivica Kalinić

Novi Hajdukov trener Ivica Kalinić predstavljen je danas na Poljudu. Puno vremena za prilagođavanje s  momčadi neće imati, već u četvrtak u Splitu stiže MŠK Žilina (21 sat).

- Treba proći nekoliko dana da sve sjedne na svoje mjesto, teško je još uvijek kazati nešto o dojmovima. Moramo se koncentrirati na utakmicu, poznajem momčad isključivo preko TV-a što sam gledao, te s trokut-turnira odigranog nedavno na Poljudu (Blackburn, Nacional, nap.a.) - rekao je trener Hajduka koji će sa svojom novom momčadi prvi trening odraditi večeras od 19 sati.

- Nisam sebi dao nikakve imperative, nisam tip koji će nešto "bubnuti pa ostati živ". Ali napravit ćemo sve da prođemo Žilinu!

Otkrio je Kalinić kako će danas porazgovarati s bivšim trenerom Antom Mišom, te istaknuo kako neće imati nikakvih prepreka u eventualnoj suradnji s Tomislavom Ivićem.

- Trenirao sam Zeca dvije godine, znam sve njegove kvalitete, dobar je igrač, odličan... - odgovorio je Kalinić na pitanje o mogućem angažmanu šibenskog napadača Ermina Zeca.

4/8/2009 - 11:37 sati
Klub