Mobile menu
Ivanovski: Radili smo vrlo kvalitetno, uvjeren sam da ćemo izgledati dobro

Ivanovski: Radili smo vrlo kvalitetno, uvjeren sam da ćemo izgledati dobro

 
21/7/2018 - 10:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Novi napadač Bijelih Mirko Ivanovski tek je u posljednjoj utakmici protiv Rostova upisao prvi nastup za Bijele na pripremama u Sloveniji. Razlog tome je ozljeda rebra koju je zadobio još tijekom pripremnog perioda provedenog na Kupresu, no to makedonskog napadača nije spriječilo da se protiv ruskog prvoligaša uspije upisati u strijelce. 

- Htio sam igrati ovu utakmicu budući da idući tjedan počinju kvalifikacije za Europsku ligu i prvenstvo Hrvatske. Želim što prije uhvatiti ritam ostatka momčadi, još uvijek malo smeta to rebro, ali u ovoj utakmici je prošlo sve u redu i vjerujem da ću biti spreman za početak sezone - kazao je Ivanovski nakon utakmice s Rostovom.

Osim postignutog pogotka izborio je i jedanaesterac koji je sigurno realizirao Mijo Caktaš

- Mislim da smo generalno igrali vrlo dobro u toj utakmici protiv Rostova, nismo dozvolili protivniku da igra, nametnuli smo svoj ritam, ispoštovali smo ono što trener traži od nas kroz pripreme, tako da je ukupni dojam više nego dobar. Radili smo vrlo kvalitetno, odigrali smo sve utakmice jako dobro, pobijedili smo sve osim jedne koja je završila neriješeno, svi igrači su dobili minutažu, dali smo sve od sebe i uvjeren sam da će to izgledati dobro kada počne sezona - zaključio je makedonski napadač.

21/7/2018 - 10:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr