Mobile menu
Ivanovski: Napredak je vidljiv, ali svjesni smo da moramo još puno bolje

Ivanovski: Napredak je vidljiv, ali svjesni smo da moramo još puno bolje

 
15/9/2018 - 22:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!

Mirko Ivanovski u pobjedi protiv Rudeša postigao je svoj drugi pogodak u Hajdukovom dresu. Mijo Caktaš načeo je mrežu gostiju u 20. minuti susreta, a Ivanovski je u 61. minuti povisio na 2:0. 

- Bili smo bolja momčad i zasluženo smo pobijedili. Napravili smo sve što je trener tražio od nas, nije to još prava igra Hajduka, ali vidi se napredak i siguran sam da će to u narednim utakmicama biti još bolje. Drago mi je što smo kreirali dosta opasnih situacija pred protivničkim vratima, međutim moramo u njima još bolje reagirati - kazao je Ivanovski po završetku utakmice. 

Mirko priznaje kako do sada nije zadovoljan svojim dosadašnjim učinkom. 

- Naravno da ne mogu biti zadovoljan, od napadača se traže golovi, danas je to bilo dobro, ali svjestan sam da do sam do sada morao imati bolji učinak. Kada zabiješ gol odmah je lakše.

Bijeli su bili agresivni prema naprijed i svim silama su željeli doći do sva tri boda u ogledu sa Zagrepčanima.

- Novi trener donio je agresivnost, svi navijači Hajduk vole to. Vole napad, golove...Danas smo bili dosta agresivniji, dobro smo reagirali po oduzetoj lopti. Sve će doći na svoje ako nastavimo ovako raditi iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu - zaključio je napadač Bijelih.

15/9/2018 - 22:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr