Mobile menu
Ivan Rakitić: Vidi se veliko zajedništvo cijelog kluba

Ivan Rakitić: Vidi se veliko zajedništvo cijelog kluba

 
7/10/2024 - 11:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik (Split, 6/10/2024)"

Ivan Rakitić zabio je prvijenac za Hajduk u uvjerljivoj pobjedi protiv Šibenika na Poljudu. Njegov gol u 2. minuti susreta otvorio je Bijelima put prema nova tri boda, a Hajduk je u konačnici slavio s visokih 4:0.

- Neka naši navijači uživaju. Mi njih osjećamo. Moramo još više raditi i boriti se. Tek je četvrtina prvenstva. Ima još jako puno toga ali sad smo sretni i veseli,  motivirani i jedva čekamo idući trening, da se pripremamo kako treba. Jedva čekamo da završi ova stanka i onda napadnemo prvenstvo - kazao je Ivan nakon utakmice sa Šibenikom pa se zahvalio navijačima: 

- Moramo biti sretni da smo skupa. Imamo priliku igrati pred 20 tisuća ljudi, stvarno je prelijepo igrati. Moramo biti sretni i uživati, boriti se od prve sekunde, dati sve od sebe. To je znak da je momčad zajedno, da radimo. O tome smo pričali i na poluvremenu. Prelijepo je biti ovdje. Zajedno radimo i borimo se, poštujemo se mladi i stariji. Vidi se veliko zajedništvo, kao obitelj, stožer, cijeli klub - kazao je Ivan. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

7/10/2024 - 11:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr