Mobile menu
Ivan Rakitić: Idemo rasti iz utakmice u utakmicu

Ivan Rakitić: Idemo rasti iz utakmice u utakmicu

 
5/8/2024 - 13:26 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:1 (Split, 4/8/2024)"

Ivan Rakitić odigrao je nešto manje od 80. minuta u 2:1 pobjedi protiv Slaven Belupa, ujedno i svojoj poljudskom premijeri. 

- Presretan sam, prezadovoljan. Bilo je super, mnogo jako dobrih stvari. Za prvu utakmicu je bilo jako dobro. Drago mi je da je stadion bio skoro pun. Atmosfera je bila fantastična. Prelijepo je bilo biti dio ove velike obitelji. Jedva sam čekao ovu utakmicu i jako sam sretan sam i ponosan. Odigrali smo dobrih prvih 45 minuta. Kasnije smo postavili i sve smo držali pod kontrolom. Za početak možemo biti zadovoljni. Bila je ovo ugodna večer za sve hajdukovce - kazao je Rakitić nakon utakmice. 

Upitan je kako se fizički osjećao. 

- Iznenadio sam se. Odigrao sam skoro 80 minuta. Bilo je bolje nego što sam očekivao. Sve ide dobrim putem, vrlo pozitivno. Bit će sve još lakše kada još bolje upoznam trenera i suigrače.

Navijači su ga dočekali s ovacijama na Poljudu. 

- Velika hvala svima, Torcidi. Ne znam koliko sam imao poziva prije i poslije utakmice. Jako sam sretan i ponosan. Dat ću sve od sebe da navijači budu ponosni na Raketu. Idemo polako rasti iz utakmice u utakmicu. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

5/8/2024 - 13:26 sati
Prva momčad