Mobile menu
Ivan Delić: Treba ovako nastaviti i dalje, čestitam cijeloj momčadi na dosadašnjem radu

Ivan Delić: Treba ovako nastaviti i dalje, čestitam cijeloj momčadi na dosadašnjem radu

 
15/7/2018 - 06:38 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Dobru golgetersku formu na pripremama pokazuje Ivan Delić, mladi napadač Bijelih. Delić je bio strijelac u dvije uzastopne pripremne utakmice protiv Zorye i Rubina, dva vrlo čvrsta protivnika. Najprije je protiv ukrajinske momčadi driblingom izbacio svog čuvara, a potom prizemnim udarcem s 12 metara plasirao loptu u donji lijevi kut. 

U dvoboju s ruskim prvoligašem Ivan je u 62. minuti zabio pobjednički pogodak nakon je lukavo iskoristio odbijanac vratara i s pet metara pogodio mrežu za petu pobjedu hajdukovaca u šest odigranih susreta. 

- Presretan sam zbog ostvarenih pobjeda i postignutih pogodaka. Treba ovako nastaviti i dalje, truditi se i zalagati na svakom treningu i utakmici. Htio bih čestitati cijeloj momčadi na dosadašnjem radu na pripremama te dobroj igri na pripremnim susretima. Što se tiče moje forme, naravno da sam zadovoljan, no moram raditi još intenzivnije kako bi dosegao željenu razinu. - rekao je Delić poslije susreta s Rubinom.

Bijeli će još ovaj tjedan provesti trenirajući na Pohorju, a 19. srpnja očekuje ih generalka uoči početka sezone protiv Rostova. Povratak prema Splitu zakazan je za petak nakon čega slijede završne pripreme uoči prve službene europske utakmice.

- Imamo još raditi i unaprjeđivati se iz treninga u trening. Pripreme su jako zahtjevne, ali trebamo ustrajati i maksimalno odraditi ovih 10-ak dana treninga kako bi u najboljoj formi dočekali početak nove natjecateljske sezone. Jedva čekam prvu službenu utakmicu. - poručio je za kraj.

15/7/2018 - 06:38 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr