Mobile menu

104.639

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
Ivan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s Hajdukom: Ovo je jedan od najvećih trenutaka u mom životu

Ivan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s Hajdukom: Ovo je jedan od najvećih trenutaka u mom životu

 
20/5/2021 - 16:42 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Ivan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s HajdukomIvan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s HajdukomIvan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s HajdukomIvan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s HajdukomIvan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s HajdukomIvan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s Hajdukom
Ivan Ćubelić potpisao dugoročni ugovor s Hajdukom

Sedamnaestogodišnji veznjak Ivan Ćubelić potpisao je danas ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je Klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost potpisivanjem dugoročnih ugovora s talentiranim igračima iz Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna". 

Ćubelić je u rujnu prošle godine uvršten na popis 60 najvećih talenata svjetskog nogometa po izboru uglednog engleskog medija "The Guardian", a u aktualnoj sezoni nastupao je za juniore i Hajduk II. Redoviti je član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije. 

- Ivan Ćubelić veznjak je iznimnih kvaliteta koje pokazuje kroz kontinuirani napredak i svoj razvojni potencijal zbog kojeg je u aktualnoj sezoni priključen drugoj momčadi kako bi na taj način stekao iskustvo igranja na seniorskoj razini. Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija našeg Kluba, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske. Potpisivanjem ugovora s Ivanom nastavljamo sa strategijom koju smo započeli. U proteklih pet mjeseci potpisali smo dugoročne ugovore sa Stipom Biukom, Marinom Ljubičićem, Karlom Sentićem, Tonijem Silićem te sada s Ivanom Ćubelićem. To je put kojim planiramo nastaviti u budućnosti - istaknuo je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Zadovoljstvo nije krio mladi veznjak Bijelih koji je ugovor potpisao u pratnji svojih roditelja. 

- Hvala svima u Klubu koji su me do sada podržavali i koji vjeruju u mene, kao i svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju te mojim suigračima. Želim se zahvaliti i svojoj obitelji koja mi je bila velika podrška i bez koje ovo sve ne bi bilo moguće, nama ovo predstavlja veliku čast. Godina u kojoj sam dobio priliku na seniorskom nivou i u kojoj sam sudjelovao u osvajanju juniorske titule za mene završava na najbolji mogući način. Potpis ugovora za Hajduk je vjerojatno jedan od najvećih trenutaka u životu za svakoga tko krene trenirati nogomet u Dalmaciji, a ja se upravo tako osjećam danas. Veći poticaj od ovoga ne postoji, ovo je motiv da još više zapnem i u budućnosti dokažem da sam zaslužio ovaj ugovor - kazao nam je Ćubelić. 

Ivane, čestitamo ti i želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

20/5/2021 - 16:42 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr