Mobile menu
Ivan Ćalušić produžio ugovor s Hajdukom

Ivan Ćalušić produžio ugovor s Hajdukom

 
13/7/2021 - 12:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Ivan Ćalušić produžio ugovor s HajdukomIvan Ćalušić produžio ugovor s HajdukomIvan Ćalušić produžio ugovor s Hajdukom
Ivan Ćalušić produžio ugovor s Hajdukom

Ivan Ćalušić potpisao je danas produženje ugovora s Hajdukom do ljeta 2022. godine s opcijom dodatnog produženja na još tri godine. Dvadesetjednogodišnji branič u prošloj sezoni nastupao je za drugu momčad, a na početku priprema za novu sezonu priključen je prvoj momčadi. Ivan će u Hajduku nositi dres s brojem 15. 

- Riječ je o mladom igraču koji je dio svoje karijere proveo u našoj Akademiji iz koje je otišao, ali se ubrzo i vratio nakon pozitivnih ocjena naših skauta. Nakon povratka bio je standardan član nekadašnje druge momčadi. Na pripremama prve momčadi pokazao je kvalitetu, polivalentan je igrač, koji nam daje alternativne mogućnosti za pokrivanje nekoliko pozicija u zadnjoj liniji - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

- Presretan sam za što sam potpisao ugovor s najvećim Klubom u Hrvatskoj, ovo je bio moj san od malih nogu te se nadam da ću dočekati svoju priliku i zaslužiti je svojim radom i upornošću. Svakako je dodatni motiv za mene bilo to što me trener Jens Gustafsson pozvao na pripreme prve momčadi. Sjajno iskustvo za mene i poticaj za daljnji napredak. Zahvaljujem svima u Klubu što su mi pružili ovu priliku, nastojat ću povjerenje vratiti najbolje što mogu i znam - kazao je Ćalušić nakon potpisa ugovora. 

Ivane, čestitamo i želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

13/7/2021 - 12:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr