Mobile menu
Iván Bulos novi je igrač Hajduka!

Iván Bulos novi je igrač Hajduka!

 
2/9/2019 - 22:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Iván Bulos novi je igrač HajdukaIván Bulos novi je igrač HajdukaIván Bulos novi je igrač HajdukaIván Bulos novi je igrač Hajduka
Iván Bulos novi je igrač Hajduka

Iván Bulos je od večeras novi igrač Hajduka. Dvadesetšestogodišnji napadač na Poljud stiže u posljednjim satima prijelaznog roka iz Deportivo Municipala, a s Bijelima je potpisao ugovor na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu.

- S dolaskom Bulosa posljednjeg dana prijelaznog roka definirali smo momčad za buduće razdobolje. Riječ je o igraču s kojim ćemo dobiti na širini igračkog kadra u napadačkom dijelu momčadi. Željeli smo napadača koji je drukčiji profil i karakteristike u odnosu na ono što imamo trenutno u kadru. Gledali smo na to da bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će biti jedna opcija više u ofenzivnom dijelu momčadi. Nadam se da će svoju prigodu iskoristiti na najbolji mogući način - istaknuo je sportski direktor Saša Bjelanović

U karijeri je igrao za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal i O'Higgins, a upisao je i dva nastupa za peruansku reprezentaciju. Bulos vuče hrvatske korijene. Naime, njegova baka je rođena u Rijeci, davno je odselila u Peru gdje živi i danas. 

- Čim sam došao u Split uvjerio sam se koliko ljudima znači ovaj klub. Bio sam na derbiju prije nekoliko dana, gledao sam s tribina i osjetio nevjerojatnu strast i emociju. Želim biti dio ovog kluba, opravdati povjerenje koje sam dobio i pomoći svojoj momčadi da ostvari što bolje rezultate - kazao je Bulos nakon potpisa za Bijele. 

Dobrodošao, Iváne.

2/9/2019 - 22:07 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr