Mobile menu
Intenzivno od samog početka: Bijeli u ritmu od dva treninga dnevno

Intenzivno od samog početka: Bijeli u ritmu od dva treninga dnevno

 
22/6/2018 - 19:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."

Nogometaši Hajduka zaključili su i peti dan poljudskih priprema. Od samog početka krenulo se intenzivno u ritmu od dva treninga dnevno. Odrađuju se tehničko-taktički treninzi zajedno s kondicijskim dijelom kojeg provode stručnjaci (Toni Modrić i Šime Veršić) za kondicijsku pripremu u stožeru trenera Željka Kopića. Tako je bilo i na poslijepodnevnom treningu. Najprije se uigravao napadački dio momčadi, nakon čega je svoju rolu odradio i obrambeni dio momčadi, a na kraju treninga igralo se na dva gola. 

Strateg Hajduka zajedno sa svojim pomoćnicima pomno planira svaki detalj treninga s jasno postavljenim zadacima i zahtjevima tijekom dosadašnjeg trenažnog procesa kojeg igrači uspješno izvršavaju. Osim prijateljskog dvoboja protiv Orkana koji se igra u subotu u 19 sati u Dugom Ratu u povodu 100. rođendana domaćina, Bijeli po rasporedu imaju trening i u jutarnjem terminu. Prva je to pripremna utakmica hajdukovaca, a trener Kopić kombinirat će momčad tijekom oba poluvremena.

U nedjelju je planiran slobodan dan, dok 25. lipnja Kopićevi igrači nakon jutarnjeg treninga kreću prema Kupresu gdje ih očekuje nastavak intenzivnih priprema za novu natjecateljsku godinu.

22/6/2018 - 19:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr