Mobile menu
Informacije vezane uz testiranja uoči utakmice Hajduk - Šibenik

Informacije vezane uz testiranja uoči utakmice Hajduk - Šibenik

 
30/7/2021 - 19:11 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 1:0 (Split, 1/8/2021)"

Uoči utakmice 3. kola HT Prve lige Hajduk - Šibenik koja se igra u nedjelju 1. kolovoza s početkom u 18:55 sati organizirani su punktovi za antigenska testiranja za navijače na sljedećim lokacijama:

- na Turskoj kuli: u subotu 31. srpnja od 14 do 20 sati te u nedjelju 1. kolovoza od 8 do 18:30 sati

- Iznad terena Otvorene škole na Poljudu:
1) subota 31. srpnja - od 8 do 12 te od 17 do 20 sati
2) nedjelja 1. kolovoza - od 10 do 19 sati

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 270 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 270 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 270 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Sve informacije vezane uz prodaju ulaznica možete pronaći OVDJE.

Vidimo se u nedjelju na Poljudu!

30/7/2021 - 19:11 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr