Mobile menu

Imamo tehnički bolje igrače od Napolija!

 
28/8/2009 - 12:31 sati
Prva momčad

Hajdukov trener Edoardo Reja kazao je pred sutrašnju utakmicu s Lokomotivom (20 sati, UŽIVO na portalu hajduk.hr) kako će izvršiti neke izmjene u početnom sastavu u odnosu na utakmicu s Rijekom (poraz 2:0), no nije želio o imenima. Formaciju neće mijenjati, igrat će s trojicom u zadnjoj liniji, kaže kako je premalo vremena za donijeti sud odgovara li aktualnom Hajduku takva igra ili ne.

- Zadovoljan sam radom svojih igrača, treba sada samo imati strpljenja kako bi sve s treninga postalo automatizam i uspješno se primjenjivalo u situacijama u utakmicama. Igrači imaju vjeru u sebe, vjeruju u ono što rade, što je iznimno važno - kaže Reja.

- Igrači Hajduka su tehnički bolji u odnosu na one koje sam imao u Napoliju, izvršavaju uredno svoje obveze bez ikakvog prigovora, jedino što im nedostaje je samouvjerenost, odlučnost, pozitivna drskost. Moramo unijeti dozu agresivnosti u našu igru pa će sve biti super.

Reji će dvoboj s Lokomotivom biti prvi pred splitskom publikom. Jasno, ne računajući lanjski kada je s Napolijem poražen na Poljudu...

- Lokomotiva je momčad slična Rijeci. Čvrsti su straga, a opasni iz protunapada. Opasan je Nino Bule, ali i još dvojica-trojica igrača koje sam zapazio gledajući njihove ovosezonske utakmice.

Više u videoprilogu

 

28/8/2009 - 12:31 sati
Prva momčad