Mobile menu
Igrat će najbolji, imena tek pred utakmicu!

Igrat će najbolji, imena tek pred utakmicu!

 
29/4/2011 - 10:16 sati
Prva momčad

Hajduk će se Cibaliji suprotstaviti bez suspendiranih Danijela Subašića, Jurice Buljata i Anasa Sharbinija. Ozlijeđen je Mirko Oremuš, a trener Ante Miše svojim će igračima objaviti imena 18 kandidata za susret tek nakon treninga koji je zakazan na dan utakmice, u subotu ujutro!

- Svi ostali su spremni, zdravi... Na vratima će biti Lovre Kalinić - kaže trener Miše.

- Od svojih igrača očekujem da odigraju barem malo bolje nego u Koprivnici, da ulazak u utakmicu bude kvalitetniji. Sigurno je jedino da ćemo krenuti s dva napadača, to sigurno neću mijenjati... Igrat će uvijek najbolji, to je sve što mogu reći.

Najavio je Miše još i da bi Ervin Bulku mogao započeti na desnom boku, više detalja nije otkrio. No za Vinkovčane nije štedio riječi pohvale...

- Njihov trener gospodin Stanko Mršić je jedan od naših najboljih stručnjaka, radi već dugo odličan posao s Cibalijom koja je jedno od najugodnijih iznenađenja proteklih sezona. Respektiramo ih, očekujemo tešku utakmicu, ali ćemo se postaviti kao favoriti - poručio je Hajdukov trener koji je od novinara upitan i za mišljenje o predsjedniku Hrvoju Malešu.

- Čovjek je s novim idejama, treba mu dati vremena dok sve ne posloži.

29/4/2011 - 10:16 sati
Prva momčad