Mobile menu
Igrači Hajduka u pratnji polaznika Otvorene škole

Igrači Hajduka u pratnji polaznika Otvorene škole

 
12/2/2019 - 08:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:1 (Split, 10/2/2019)"
Prvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene školePrvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene škole
Prvotimci Bijelih u pratnji polaznika Otvorene škole

Već polako postaje tradicija da igrače Hajduka na domaćim utakmicama prate polaznici naše Otvorene škole, tako je bilo i uoči utakmice s Lokomotivom kada su naši najmlađi nogometaši ispratili prvotimce na teren i dobili pljesak više od 17 tisuća gledatelja koji su se u nedjelju okupili na tribinama Poljuda. 

U mjesecu proslave Hajdukovog 108. rođendana imamo posebnu pogodnost za naše najmlađe u dobi od 5 do 12 godina. Naime, svi koji žele trenirati s najboljim trenerima, u najkvalitetnijim uvjetima, postati dio Hajdukove škole, mogu se tijekom veljače besplatno upisati u Otvorenu školu HNK Hajduk. 

Promotivna akcija vrijedi za mjesec veljaču, a upisati se mogu sva djeca navedene dobi (od 5 do 12 godina). Treninzi se održavaju tri puta tjedno na novoizgrađenim terenima koji se nalaze uz pomoćno igralište stadiona Poljud, a djeca su podijeljena u tri uzrasne kategorije. 

Za sve informacije i upite o Otvorenoj školi možete se javiti voditelju Anti Rađi na mail: ante.rada@hajduk.hr

12/2/2019 - 08:19 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr