Mobile menu
Igrači Hajduka sudjelovali na promociji Karlovačko BILE u Tommy prodavaonicama

Igrači Hajduka sudjelovali na promociji Karlovačko BILE u Tommy prodavaonicama

 
13/2/2018 - 18:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Započela je prodaja pretplata za sezonu 2018/19!
Igrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u TommyjuIgrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u Tommyju
Igrači Hajduka na promociji Karlovačko BILE u Tommyju

Igrači Hajduka Marko Futacs, Gustavo Carbonieri, Savvas Gentsoglou, Andre Fomitschow, Franck Ohandza, Michele Šego, Dante Stipica, Franko Kovačević, Josip Juranović i Petar Bosančić su danas u Tommy prodavaonicama u TC Joker i Solinu sudjelovali na promociji nove Karlovačko BILE limenke koja je jučer službeno predstavljena na poljudskom stadionu. 

Posebno dizajnirana limenka Karlovačkog piva napravljena u povodu 107. rođendana Hajduka će se ekskluzivno prodavati u Tommy prodavaonicama do kraja ožujka. 

Prvotimci Bijelih su strpljivo potpisivali BILE limenke. dresove, kape, itd. i rado se fotografirali sa svim prisutnima koji su došli po svoje prve primjerke. U jako dobro raspoloženju proteklo je današnje poslijepodnevno druženje, a više možete pogledati u našoj fotogaleriji.

13/2/2018 - 18:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr