Mobile menu
Igrači: Mora nam se ovo vratiti, proći ćemo u finale Kupa

Igrači: Mora nam se ovo vratiti, proći ćemo u finale Kupa

 
18/4/2015 - 20:32 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Poljud 18/04/2015)"
Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2Hajduk - Rijeka 1:2
Hajduk - Rijeka 1:2

Nakon utakmice izjave su dali kapetan momčadi Goran Milović, strijelac gola i debitant Fran Tudor te jedan od najboljih igrača na ovoj utakmici Nikola Vlašić

Kapetan Hajduka Goran Milović je rekao: 

"Cijelu smo utakmicu bili bolji, a oni su nam dvaput došli do branke i zabili dva gola. To je stvarno nevjerojatno. Da nam se takve stvari događaju cijelu sezonu, a primamo golove u zadnjih 10-15 minuta. Izgubili smo tri važna boda u borbi s Lokomotivom za treće mjesto. Golovi uvijek padaju nakon pogrešaka, ali sami smo sebi krivi jer nismo zabili prilike koje smo imali i moramo s tim živjeti. Sad moramo u srijedu pobijediti Splita i ući u finale Kupa. Ako odigramo ovako onda pobjeda neće izostati. Ovaj tjedan je bio turbulentan, pun šokova. Skupili smo se zajedno i ovo bi nas trebalo ojačati!"

Fran Tudor je kazao: 

"Za mene je ovo bila utakmica iz snova, ali samo zbog gola. U prvom poluvremenu odigrali smo stvarno dobro, vrhunski. U nastavku je to možda bilo malo manje dobro, ali smo se trudili, dali smo sve od sebe. Izišao sam iz igre jer sam se jako potrošio u igri u oba pravca. Defanzivno sam se potrošio na Leovcu. Hvatali su me grčevi. Dao sam maksimum. Kad sam promašio onu šansu u 30. minuti to me je malo poljuljalo, ali koncentrirao sam se da se vratim što prije i uspio sam iskupiti se golom za vodstvo. Žao mi je da je završilo ovako. 

Nikola Vlašić je izjavio: 

"Bili smo bolji, ali što to vrijedi kad nismo iskoristili svoje šanse i oni su na kraju pobijedili. Imali smo stvarno dosta šansi, ali nismo zabili. Ispada da su nas oni kaznili zbog naših propuštenih prilika. Publika je vidjela da je na teren izišla jedna mlada momčad koja igra onako kako svi žele. Zasliužili smo taj pljesak, ali nažalost izostalo je ono najvažnije, a to je rezultat. Uvjeren sam da sve ovo možemo preokrenuti pobjedom protiv Split. Očekujem da će oni igrati na kontre, a da ćemo mi imati posjed i da ćemo pobijediti na Parku mladeži. 

18/4/2015 - 20:32 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr