Mobile menu

Igra Duje, Hajduk pobjeđuje!

 
14/12/2009 - 08:36 sati
Prva momčad

Gola statistika, (ne)mora značiti nešto, no svakako je zanimljiv podatak. Kada je Duje Čop u jesenskom dijelu polusezone nosio bijeli dres, Hajduk je u pravilu slavio! Bez iznimke! Čak nijedan remi, te nijedan poraz, jasno, Čop ove jeseni nije doživio kad je zaigrao barem minutu.

A igrao je ukupno 395 minuta podijeljenih u osam utakmica. Pet u okviru Prve HNL, tri u Hrvatskom kupu. Zabio je četiri gola, s tim da je u pet utakmica krenuo od prve minute, a triput s klupe ušao u igru. Slavio je Duje s Hajdukom u gostima kod Lipika 3:5 (Kup), kod kuće protiv Moslavine 5:1 (Kup) i Zagreba 4:1 (Kup), te u prvenstvenim utakmicama protiv Varteksa u Varaždinu (0:3), Zagreba (2:0), Istre 1961 u Rijeci (0:1), Osijeka (1:0) i Zadra u Stanovima (1:2).

Od igrača sa značajnijom minutažom, Hrvoje Vejić je na drugom mjestu u ovom zanimljivom poretku igrača s "osobno doživljenim porazima". Dvaput su Splićani s njim u igri izgubili utakmicu, četiri puta remizirali i devet puta slavili. Mario Maloča i Anthony Šerić slijede iza Vejića, oni su poraženi tri puta... Najviše remija hajdukovci su ostvarili (šest) dok su u igri bili upravo Šerić i(li) Josip Skoko.

Danijela Subašića i Senijada Ibričića namjerno smo izostavili iz ovih usporedbi s obzirom da su njih dvojica odigrali gotovo sve utakmice ove jeseni (po 21 od 23).

14/12/2009 - 08:36 sati
Prva momčad