Mobile menu
Igor Tudor: Ne vidim razlog da nakon pobjede bude sve negativno

Igor Tudor: Ne vidim razlog da nakon pobjede bude sve negativno

 
9/6/2020 - 13:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 0:1 (Pula, 11/6/2020)"

Trener Hajduka Igor Tudor održao je konferenciju za medije uoči utakmice s Istrom 1961 koja se u četvrtak 11. lipnja igra u Puli s početkom u 21 sat. Hajdukov strateg osvrnuo se najprije na prethodnu utakmicu i negativu koja je vladala nakon pobjede nad Interom gdje su Bijeli bili apsolutno nadmoćni cijelu utakmicu, a gol odluke postigli su u 97. minuti...

- Dijelom sam rekao poslije utakmice, bila je prva utakmica nakon dva mjeseca. Nije bilo publike, igrači su imali čudan osjećaj. I na toj utakmici smo trebali zabiti četiri-pet golova što nije malo. Bunker Intera je bio jedan od najvećih što sam ja vidio. Naša pobjeda je čista, zaslužena. Sve situacije koje su bile sporne, dokaz su da je VAR dobrodošao. Da ga nije bilo Hajduk bi opet bio oštećen. Vidim okolo puno negative. Vidio sam tri mlada igrača, to je praktički bila opsada na jedan gol svih 90 minuta. Po dojmu izgleda da je Hajduk igrao ravnopravno s Interom, a sudac je ukrao. To me malo smeta. Naravno da nije bila briljantna utakmica, ali idemo dalje.

Osvrnuo se i na budućeg suparnika Bijelih...

- Gledao sam tu utakmicu. Rijeka je prvo poluvrijeme došla dva puta do šesnaesterca i vodila 1:0. Istra je ekipa koja ima glavu i rep i Hajduku tamo nikad nije lako. Fokusirani smo na sebe, radili smo na nekim stvarima.


9/6/2020 - 13:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr