Mobile menu
Idući tjedan Hajduk će odigrati čak tri utakmice

Idući tjedan Hajduk će odigrati čak tri utakmice

 
19/1/2019 - 20:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."

U subotu 26. siječnja Hajduk će se preko Istanbula i Zagreba vratiti u Split i zaključiti turski (središnji) dio priprema za nastavak sezone (nedjelja, 3. veljače, u Gradskom vrtu protiv Osijeka). Do povratka u Split, tijekom preostalih nekoliko dana, momčad Siniše Oreščanina odigrat će čak tri pripremne utakmice. 

Vodeća ukrajinska momčad Šahtar iz Donjecka bit će prvi idući sparing-partner Bijelima u utorak (22. veljače) u Beleku od 15:30 sati po hrvatskom vremenu (17:30 po lokalnom). Dva dana kasnije, u četvrtak, hajdukovcima će se, također u Beleku, s početkom u 14 sati (16 po lokalnom) suprotstaviti trenutačno petoplasirana mađarska momčad Újpest, a sutradan, dan prije povratka u Split, pripreme će od 15 sati (17 po lokalnom) zaključiti protiv bjeloruskog Šahtjora iz Saligorska koji je 2018. godinu završio na drugom mjestu u prvenstvu.

Jasno je da će u te tri utakmice trener Oreščanin rotirati sve svoje igrače na koje u tom trenutku može računati, a prijenose ćete, kao i prethodne dvije, moći pratiti livestreamom na www.hajduk.hr.



19/1/2019 - 20:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk