Mobile menu
I pape i dida: Vidimo se danas na Hajduka!

I pape i dida: Vidimo se danas na Hajduka!

 
26/10/2019 - 08:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:0 (Split, 26/10/2019)"

Nakon tri tjedna pauze, nogometaši Hajduka vraćaju se na poljudski stadion i danas od 15 sati dočekuju Slaven Belupo u sklopu 13. kola HT Prve lige. 

Pozivamo sve navijače svih generacija da nam se pridruže u akciji “I pape i dida” (#ipapeidida) te sa svojom djecom, očevima, majkama, bakama i djedovima budu nazočni na današnjem susretu. Akcija je postala viralna diljem svijeta, brojne fotografije stižu iz različitih dijelova zemaljske kugle u kojima se pozivaju svi da podrže Bijele prema novoj prvenstvenoj pobjedi. 

New York, Chicago, Los Angeles, Miami, Atlanta, Moskva, Baku, Madrid, Rim, London, Manchester, Pariz, Bordeaux, Menorca, Atena, Prag, Beč, Dublin, Verona, Sydney,...Tanzanija, Brazil, Gvajana, Afganistan, Azerbajžan, Južna Koreja, Poljska, Belgija...dijelovi su svijeta odakle su dolazile poruke poziva.

- Subota je, imat ćemo nadam se lijepu utakmicu. Mislim da je ova akcija ''I pape i dida'' koju smo proveli dobro odjeknula, nadam se dobroj posjeti. Ovaj tjedan smo odradili jako dobro, atmosfera je dobra. Želimo darovati poklon slavljeniku. Torcida slavi rođendan, želimo tri boda. Idemo dati sve od sebe i svladati Belupo. - poručio je u najavi susreta trener Bijelih Damir Burić koji će u današnjem srazu biti bez veznog igrača Filipa Bradarića koji ima tri žuta kartona.

Glavni sudac dvoboja je Dario Bel iz Osijeka, pomoćnici su mu Goran Perica iz Šibenika i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Andrej Burilo, također iz Grada na Dravi. 

#ipapeidida

Vidimo se danas na Hajduka!

26/10/2019 - 08:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr