Mobile menu
Humanitarni klub navijača poziva donatore...

Humanitarni klub navijača poziva donatore...

 
26/3/2012 - 09:57 sati
Prva momčad
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Obavještavamo članove Humanitarnog kluba navijača Hajduka BILO SRCE, donatore i sve ljude dobre volje da je u tijeku akciju kumstava preko koje je donacijama hajdukovaca za 2012. obnovljeno članstvo u Hajduku za 15 štićenika Bilog srca. Prošle godine Bilo srce je u klub i udrugu Naš Hajduk učlanilo 41 osobu te im je cilj do 15. travnja svim štićenicima Bilog srca obnoviti članstvo kako bi ravnopravno sudjelovali u nagradnoj igri koju organizira Hajduk.

Cilj kumstava je nadogradnja i razvoj akcije hajdukovaca koji su kroz Bilo srce pokazali odgovornost i znak podrške ljudima oko nas, a koji su trenutno u financijskim i/ili životnim poteškoćama.
Neovisno o vašem učlanjenju ili kumstvu, sredstva za ovu akciju mogu se uplatiti na žiro račun Bilog srca 2390001-1100347471 (HPB) internet bankarstvom ili općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

Akcija se provodi u suradnji s Hajdukom te udrugom Naš Hajduk i to na način da Bilo srce posreduje pri učlanjenju sredstvima iz donacija.
Kum se može postati na način da:
1. Predložite za koga bi željeli plaćati članarinu nakon čega Bilo srce posreduje, kontaktira štićenika, te ga iz vaše donacije učlanjuje u klub. Vaš štićenik može biti netko iz vaše okoline, netko čija vas je sudbina ili životni put posebno dirnuo, može biti stvarno kumče, prijatelj, kolega s tribine, mogu biti i vaša djeca, punica... Sve se radi u apsolutnoj diskreciji, bez medija, te uz obavezno odobrenje i želju za učlanjenjem u Hajduk i Naš Hajduk onoga koga se učlanjuje, a što će volonteri Bilog srca iskomunicirati.
2. Prihvatite kumstvo za 2012. godinu postojećih štićenika Bilog srca koje su hajdukovci svojim donacijama učlanili u Hajduk u tekućoj godini. Iduće godine Bilo srce će vas kontaktirati da platite svome štićeniku produljenje članstva.
3. Moguća su zajednička učlanjenja i produljenja članstva za grupe ljudi što je prikladno za članove kluba i donatore Bilog srca iz inozemstva, odnosno za sve kojima je lakše i isplativije platiti odjednom za više članova.

Za sva pitanja, sugestije i primjedbe molimo da kontaktirate Bilo srce na mail nh-kumstva@bilosrce.com.
Tijek ove akcije pratite na internet stranicam www.bilosrce.com odnoso http://nas.hajduk.hr

Kontaktirajte nas na e-mail info@bilosrce.com ili na nas@hajduk.hr s prijedlogom kome se na ovaj način još može pružiti ruka Bilog srca u svrhu učlanjenja u klub.

Učlanjujte se i sami u Hajduk i udrugu Naš Hajduk www.bilosrce.com/nas-hajduk
Sve pristigle anonime donacije, članarine za Bilo srce ili višak uplaćenih sredstava idu za učlanjenje štićenika Bilog srca u Hajduk.

za mrvu ljubavi... za NAŠ HAJDUK!

 

26/3/2012 - 09:57 sati
Prva momčad